Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: magic asadoya yunta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - magic asadoya yunta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van magic asadoya yunta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals magic asadoya yunta .

Origineel

I'm hot as a fire burning bright I feel as empty as air There is no sense of balance In the howling wind that calls to me I can feel it everywhere but it's invisible to me Distractions and spirit find me floating in a magnetic sea The nights are phosphorescent And the days are beautiful and bright Until whispering mist ites falling down on me Oh there's fire burning Looking for the magic In the night time all this Brings the magic back to me I'm looking for the magic in the places I remember it to be It's in the night time alleys Winding through my deepest memory And just one simple thought brings the magic back to me I'm looking for the magic in the places I remember it to be And just one simple thought brings the magic back to me

 

Vertaling

Ik ben heet als een brandend vuur, ik voel me zo leeg als lucht Er is geen gevoel voor evenwicht In de huilende wind die mij roept Ik voel het overal, maar het is voor mij onzichtbaar Afleiding en geest vinden me drijvend in een magnetische zee De nachten zijn lichtgevend En de dagen zijn mooi en helder Tot het fluisteren mist op me valt Oh er brandt vuur Op zoek naar de magie Dit alles in de nacht Brengt de magie terug naar mij Ik zoek de magie op de plaatsen die ik me herinner Het is in de nachtelijke steegjes Slingerend door mijn diepste herinnering En slechts één simpele gedachte brengt de magie bij mij terug Ik zoek de magie op de plaatsen die ik me herinner En slechts één simpele gedachte brengt de magie bij mij terug