Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: out in the streets

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - out in the streets ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out in the streets? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out in the streets .

Origineel

He don't hang around with the gang no more. He don't do the wild things that he did before. (Ooh) He used to act bad. Used to, but he quit it. It makes me so sad, 'cause I know that he did it for me (and I can see) and I can see (still in the street) his heart, his heart is out in the street. He don'tb his hair like he did before. He don't wear those dirty old black boots no more. (Ooh) But he's not the same. There's something 'bout his kisses... that tells me he's changed. I know there's something missing inside. (Tell me more) Something died. (Still in the street) His heart, his heart is out in the streets. He grew up on the sidewalk, streetlights shining above. He grew up with no one to love. He grew up on the sidewalk, he grew up running free. He grew up and then he met me. He don't hang around with the gang no more. Gee, he doesn't smile like he did before. (Ooh) I wish I didn't care. I wish I'd never met him. They're waiting out there, so I got to set him free. (Send him back) He's gotta be... (out in the street) His heart, his heart is out in the street. He don't hang around with the gang no more. (He's out in the street) He don't hang around with the gang no more. He don't hang around with the gang no more. (He's out in the street) He don't hang around with the gang no more. He don't hang around with the gang no more. (He's out in the street) He don't hang around with the gang no more. He don't hang around with the gang no more. (He's out in the street) He don't hang around with the gang no more.

 

Vertaling

Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. Hij doet niet de wilde dingen die hij eerder deed. (Ooh) Hij deed altijd slecht. Vroeger, maar hij stopte ermee. Het maakt me zo verdrietig, omdat ik weet dat hij het voor mij heeft gedaan (en ik kan zien) en ik kan (nog steeds op straat) zijn hart zien, zijn hart is op straat. Hij knipt zijn haar niet zoals voorheen. Hij draagt ??die vieze oude zwarte laarzen niet meer. (Ooh) Maar hij is niet hetzelfde. Er is iets met zijn kussen ... dat me vertelt dat hij veranderd is. Ik weet dat er iets van binnen ontbreekt. (Vertel me meer) Er is iets gestorven. (Nog steeds op straat) Zijn hart, zijn hart is op straat. Hij groeide op op het trottoir, met straatlantaarns erboven. Hij groeide op met niemand om van te houden. Hij groeide op op de stoep, hij groeide op met vrij rondlopen. Hij groeide op en ontmoette me toen. Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. Goh, hij lacht niet zoals hij eerder deed. (Ooh) Ik wou dat het me niet kon schelen. Ik wou dat ik hem nooit had ontmoet. Ze wachten daar buiten, dus ik moet hem vrijlaten. (Stuur hem terug) Hij moet zijn ... (op straat) Zijn hart, zijn hart is op straat. Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. (Hij is op straat) Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. (Hij is op straat) Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. (Hij is op straat) Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. Hij blijft niet meer met de bende rondhangen. (Hij is op straat) Hij blijft niet meer met de bende rondhangen.