Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: rules for live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - rules for live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rules for live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rules for live .

Origineel

I'm another life When the gods were crazy And the measurement of time Were the ending seasons And maybe we believed There was anger in the storm Sometimes the Sky reminds me And if you think that's wild There's my dream of Egypt And the color of the Nile You're a Roman Soldier It's small world after all Buts older than you think Sometimes your eyes remind me Don't know why I'll wait a life time till you find me There are times I've been this way before I'lle this way again So many things remind me So many things inside Sometimes your eyes remind me Don't know why I'll wait a life time till you find me There are times I've been this way before I'lle this way again So many things remind me So many things inside In another life When the gods were crazy Andplaining all the time And the people look at me The volocano wants a bribe And I'm still afraid of fire I've been this way before I'lle this way again So many things remind me So many things inside I've been this way before I'lle this way again So many things remind me So many things inside

 

Vertaling

Ik ben een ander leven Toen de goden gek waren En het meten van tijd Waren de eindseizoenen En misschien geloofden we Er was woede in de storm Soms herinnert de lucht me En als je denkt dat dat wild is Daar is mijn droom over Egypte En de kleur van de Nijl Je bent een Romeinse soldaat Het is tenslotte een kleine wereld Maar ouder dan je denkt Soms herinneren je ogen me eraan Ik weet niet waarom Ik wacht een leven lang totdat je me vindt Er zijn tijden Ik ben eerder zo geweest Ik ga weer op deze manier Zoveel dingen herinneren me eraan Zoveel dingen binnenin Soms herinneren je ogen me eraan Ik weet niet waarom Ik wacht een leven lang totdat je me vindt Er zijn tijden Ik ben eerder zo geweest Ik ga weer op deze manier Zoveel dingen herinneren me eraan Zoveel dingen binnenin In een ander leven Toen de goden gek waren En de hele tijd klagen En de mensen kijken me aan De volocano wil smeergeld En ik ben nog steeds bang voor vuur Ik ben eerder zo geweest Ik ga weer op deze manier Zoveel dingen herinneren me eraan Zoveel dingen binnenin Ik ben eerder zo geweest Ik ga weer op deze manier Zoveel dingen herinneren me eraan Zoveel dingen binnenin