Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: the dream s lost on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - the dream s lost on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the dream s lost on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the dream s lost on me .

Origineel

I wake up laughing, thrown from a nightmare. Ie down standing when I'm tossed in the air. Bright as Tiajuana. Like a dose of Bella Donna. I could cry but I don't wanna. And the dream's lost on me. Ie out shootin' when troublees knockin'. I greet bad news by sending it walkin'. Happy or just crazy. Relaxed or laxy. Gonna keep my vision hazy. And the dream's lost on me. Cares are all buckshot and buffalo. Every dark has an afterglow. I'm not afraid of what's down below. I keep my sights on the sky. I wake up laughing, thrown from a nightmare. Ie down standing when I'm tossed in the air. Bright as Tiajuana. Like a dose of Bella Donna. I could cry but I don't wanna. And the dream's lost on me.

 

Vertaling

Ik word lachend wakker, uit een nachtmerrie geworpen. Dat wil zeggen dat ik sta als ik in de lucht wordt gegooid. Helder als Tiajuana. Als een dosis Bella Donna. Ik zou kunnen huilen, maar ik wil niet. En de droom is voor mij verloren. Dat wil zeggen uit schieten wanneer problemen kloppen. Ik begroet slecht nieuws door het walkin 'te sturen. Blij of gewoon gek. Relaxed of laxy. Ik hou mijn zicht wazig. En de droom is voor mij verloren. Zorgen zijn allemaal buckshot en buffels. Elk donker heeft een nagloed. Ik ben niet bang voor wat er beneden is. Ik hou mijn blik op de lucht gericht. Ik word lachend wakker, uit een nachtmerrie geworpen. Dat wil zeggen dat ik sta als ik in de lucht wordt gegooid. Helder als Tiajuana. Als een dosis Bella Donna. Ik zou kunnen huilen, maar ik wil niet. En de droom is voor mij verloren.