Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: the thin line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - the thin line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the thin line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the thin line .

Origineel

Ah you hate me Yeah you hate me You think I don't see murder in your eye when you're looking at me Eh you love me Yeah you love me You don't want to be noticeably enamored of me So Bon Voyage sweet face keep looking for the hole in one Take a look at what you've done Be a man get yourself a trench coat I'm feeling crazy can you get me a gun? Oh I hate you I hate you! You think I don't see your unlimited insecurity I love you Yeah I love you because you know me by what I let you by what I let you see I love you I love you because you know me by what I let you by what I let you see

 

Vertaling

Ah je haat me Ja, je haat me Je denkt dat ik geen moord in je ogen zie als je naar me kijkt Eh je houdt van me Ja, je houdt van me Je wilt niet merkbaar verliefd op me zijn Dus Bon Voyage lief gezicht blijf zoeken naar het gat in één Kijk eens wat je hebt gedaan Wees een man, koop een trenchcoat Ik voel me gek, kun je een pistool voor me halen? Oh ik haat jou Ik haat jou! Je denkt dat ik je onbeperkte onzekerheid niet zie ik hou van je Ja, ik hou van je omdat je me kent door wat ik je laat zien door wat ik je laat zien ik hou van je Ik hou van je omdat je me kent door wat ik je laat zien door wat ik je laat zien