Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blood orange Songtekst: chamakay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blood orange - chamakay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chamakay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blood orange! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blood orange en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chamakay .

Origineel

If giving left me lonely If giving was my friend I'd keep in all the old themes I keep in all the sense But now you're feeling empty I tried my best last time I'll leave you with your feelings I'll leave you in your lies Oh, oh I'm nothing if not subtle Heartache at its best Are you the one who breaks my, heart out of my chest? I'll never leave you if you're thinking that it's all the same I'll never trust you if you're thinking that it's just a game I see you're waiting for a girl like me to come along (come along, to come along) Baby go your own I'll never leave you if you're thinking that it's all the same I'll never trust you if you're thinking that it's just a game I see you're waiting for a girl like me to come along (to come along, to come along) Baby go your own More and more If giving left me lonely If giving was my friend (giving's my friend) I'd keep in all the old themes (Keeping all the old themes) I keep in all the sense But now you're feeling empty (now you're feeling empty) I tried my best last time (Tried my best this time) I'll leave you with your feelings (I'll leave you with your, ah) I'll leave you with your lies I'll never leave you if you're thinking that it's all the same I'll never trust you if you're thinking that it's just a game I see you're waiting for a girl like me to come along Baby go your own I'll never leave you if you're thinking that it's all the same I'll never trust you if you're thinking that it's just a game I see you're waiting for a girl like me to come along (come along, to come along) Baby go your own (come along, to come along)

 

Vertaling

Als geven me eenzaam maakte Als geven mijn vriend was zou ik alle oude thema's bewaren Ik hou alle zin erin Maar nu voel je je leeg Ik heb mijn best gedaan de laatste keer Ik laat je achter met je gevoelens Ik laat je achter met je leugens Oh, oh Ik ben niets als ik niet subtiel ben Hartzeer op zijn best Ben jij degene die mijn, hart uit mijn borst breekt? Ik zal je nooit verlaten als je denkt dat het allemaal hetzelfde is Ik zal je nooit vertrouwen als je denkt dat het maar een spel is Ik zie dat je wacht tot een meisje als ik langskomt (come along, to come along) Baby ga je eigen Ik zal je nooit verlaten als je denkt dat het allemaal hetzelfde is Ik zal je nooit vertrouwen als je denkt dat het maar een spel is I see you're waiting for a girl like me to come along (to come along, to come along) Baby go your own Meer en meer If giving left me lonely If giving was my friend (geven is mijn vriend) I'd keep in all the old themes (Het houden van alle oude thema's) I keep in all the sense But now you're feeling empty (nu voel je je leeg) Ik deed mijn best de vorige keer (Tried my best this time) I'll leave you with your feelings (Ik laat je achter met je, ah) Ik laat je achter met je leugens Ik zal je nooit verlaten als je denkt dat het allemaal hetzelfde is Ik zal je nooit vertrouwen als je denkt dat het maar een spel is I see you're waiting for a girl like me to come along Baby go your own Ik zal je nooit verlaten als je denkt dat het allemaal hetzelfde is Ik zal je nooit vertrouwen als je denkt dat het maar een spel is I see you're waiting for a girl like me to come along (come along, to come along) Baby go your own (kom mee, om mee te gaan)