Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blood, sweat & tears Songtekst: high on a mountain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blood, sweat & tears - high on a mountain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van high on a mountain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blood, sweat & tears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blood, sweat & tears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals high on a mountain .

Origineel

High on a mountain where the sun still shines And the water runs a little lazy Wild-eyed and lonely, running out of time Some will say I died half-crazy One time a hustler took me for a ride All because I tried to deceive her She broke me down and laughed and left me weak inside The more I lost my pride, the more it pleased her Carry me 'cross the water I've been over there once before Stayed with a poor man's daughter I can't live in this country no more Death beds and ragged threads are my last home Someone should have known of my ending Born bad, I killed a man for sympathy Ain't much left of me worth defending Carry me 'cross the water I've been over there once before And I stayed with a poor man's daughter I can't live in this country no more

 

Vertaling

Hoog op een berg waar de zon nog schijnt en het water een beetje lui stroomt Met wilde ogen en eenzaam, zonder tijd Sommigen zullen zeggen dat ik half gek gestorven ben Een keer nam een hoer me mee voor een ritje Allemaal omdat ik haar probeerde te bedriegen Ze brak me af en lachte en liet me zwak achter van binnen Hoe meer ik mijn trots verloor, hoe meer het haar plezierde Draag me over het water Ik ben daar al eens geweest. Ik logeerde bij de dochter van een arme man. Ik kan niet meer in dit land leven. Dodenbedden en vodden draden zijn mijn laatste thuis Iemand had moeten weten van mijn einde Slecht geboren, ik doodde een man voor sympathie Er is niet veel van mij over om te verdedigen Carry me 'cross the water Ik ben daar al eens geweest En ik verbleef bij de dochter van een arme man Ik kan niet meer in dit land leven