Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bloodhound gang Songtekst: kiss me where it smells funny

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bloodhound gang - kiss me where it smells funny ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kiss me where it smells funny? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bloodhound gang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bloodhound gang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kiss me where it smells funny .

Origineel

You came twice last year like a Sears catalog 'Cause your last boyfriend makes love like Boss Hogg Well now you're seeing me but soon I'll have you seeing God 'Cause girl I'll get you panting like you're Pavlov's dog Like a DC-10 I'm guaranteed to go down But baby your black box is the one that I found I'll give you the gift that keeps on givin' it won't cost you any money Then she grabbed me by the ears and said kiss me where it smell funny So down I go like I'm 2000 Flushes I can tell I'm doing something right by the way that she blushes She's one that's speechless but I'm the one that's tongue tied She's thinking holy mackerel I'm thinking tuna on the side There must be something wrong with Al Pacino's nose 'Cause the scent of a woman is like rotten tomatoes Yea I'm snorkeling for clams and it doesn't matter if I want to be Don't come up for air until you kiss me where it smells funny Drop my face below her waist and stay on third base I can tell that the cherry's ripe by the way it tastes Yeah I could make a lot of wine with the yeast I find inside her panties And then drink it while eating out down at the Seafood Shanty

 

Vertaling

Je kwam twee keer vorig jaar als een Sears catalogus Omdat je laatste vriend de liefde bedrijft als Boss Hogg. Nu zie je mij, maar binnenkort zal ik je naar God laten kijken. Want meisje, ik zal je laten hijgen alsof je Pavlov's hond bent Als een DC-10 ga ik gegarandeerd naar beneden Maar schatje, jouw zwarte doos is degene die ik gevonden heb. Ik zal je het geschenk geven dat blijft geven, het zal je geen geld kosten. Toen pakte ze me bij m'n oren en zei: kus me waar het raar ruikt So down I go like I'm 2000 Flushes Ik kan zien dat ik iets goed doe door de manier waarop ze bloost Zij is sprakeloos maar ik ben degene met een gebonden tong Zij denkt aan een heilige makreel, ik denk aan een tonijn ernaast Er moet iets mis zijn met Al Pacino's neus Want de geur van een vrouw is als rotte tomaten Ja, ik ben aan het snorkelen naar mosselen en het maakt niet uit of ik dat wil Kom niet naar boven voor je me kust waar het raar ruikt Laat mijn gezicht onder haar middel vallen en blijf op het derde honk Ik kan zien dat de kers rijp is door de manier waarop het smaakt Ja, ik zou veel wijn kunnen maken met de gist die ik in haar slipje vind. En het dan drinken terwijl ik uit eten ga in de Seafood Shanty