Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bloodhound gang Songtekst: why s everybody always pickin on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bloodhound gang - why s everybody always pickin on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why s everybody always pickin on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bloodhound gang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bloodhound gang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why s everybody always pickin on me .

Origineel

Why is everbody always pickin' on me? The morn' that I was born my old man beat up the doctor He clocked the doctor cause the doctor said I looked like Chewbacca The doctor said sir you're misled sir which infers you mistook me I did not mean your lovely wife was shackin' up with a wookie What I mean is Wolverine is less hairy than your son He's looks like Chewie Baba Booey Baba Booey and a Hong Kong Phooey all in one To put it mild your new-born child's completely nutty fu-fu lookin' I'd shove him back into the oven until he is done cookin' But why's everbody always pickin' on me? 'Cause my fifteen-year-old cousin has less acne But why's everbody always pickin' on me? Ain't brushed them teeth since 1983 But why's everbody always pickin' on me? 'Cause you've got the grooming habits of a chimpanzee But why's everbody always pickin' on me? 'Cause you're white but got a nose like Bill Cosby Why's everbody always pickin' on me? Always pickin' and rippin' apart poor ol' Jimmy Pop Ali I got a schnoz like the ''cause' but there's a lot more wrong with you So back me up Bill yea and you're ugly too So what if I brush my teeth with a piece of cheddar cheese Or where a fish net shirt by Chams with my Sergio Valenti jeans And my mirror never lies but it always verifies I got more cheese and pepperoni than a homemade pizza pie You compare me to a Monchichi but I don't understand Why I'm scorned like I'm deformed like the Elephant Man And yea I took my mom to the prom but hey she asked me first But at least this time I didn't find my date in the back of a hearse About as popular with the girls with Englebert Humperdink And that might be 'cause everybody calls me Shrinky Dink I know I'm known as Polaroid I'm not a total retard It's cause I'm done in sixty seconds and you'll still want it enlarged But why's everbody always pickin' on me? Cause ya wore velour flares until the late Eighties But why's everbody always pickin' on me? 'Cause you run like a girl and sit down to pee But why's everbody always pickin' on me? 'Cause your only school chum was the lunch lady But why's everbody always pickin' on me? You took your mom to the prom but got lucky Like that episode where Gilligan gets sick of being teased And he breaks into the Professor's lab and makes some LSD Peaks freaks and eats the Skipper's brains then beats Ginger with coconuts As Mr. Howell and Lovey burn alive inside their grass hut Oh he'll kill again that Gilligan they he should of let him be And like a postal clerk I'll go beserk if you don't stop teasing me See the trick is only pick on those that can't do you no harm Like the drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm The drummer from Def Leppard's only got one arm But why's everbody always pickin' on me? 'Cause my fifteen-year-old cousin has less acne But why's everbody always pickin' on me? Ain't brushed them teeth since 1983 But why's everbody always pickin' on me? 'Cause you've got the grooming habits of a chimpanzee But why's everbody always pickin' on me? 'Cause you're white but you got a nose like Bill Cosby But why's everbody always pickin' on me? 'Cause ya wore velour flares until the late Eighties But why's everbody always pickin' on me? 'Cause you run like a girl and sit down to pee But why's everbody always pickin' on me? 'Cause your only school chum was the lunch lady But why's everbody always pickin' on me? 'Cause no one likes you monkey boy

 

Vertaling

Waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? De ochtend dat ik geboren werd, sloeg mijn vader de dokter in elkaar. Hij sloeg de dokter omdat de dokter zei dat ik op Chewbacca leek. De dokter zei meneer u bent misleid meneer wat betekent dat u mij verwarde Ik bedoelde niet dat je lieve vrouw samenwoont met een wookie. Wat ik bedoel is dat Wolverine minder harig is dan uw zoon. Hij lijkt op Chewie Baba Booey Baba Booey en een Hong Kong Phooey in één. Om het zacht uit te drukken, je pasgeboren kind ziet er compleet gestoord uit. Ik zou hem terug in de oven schuiven tot hij klaar is met koken Maar waarom heeft iedereen het altijd op mij gemunt? Omdat mijn vijftienjarige neef minder acne heeft. Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Ik heb mijn tanden niet gepoetst sinds 1983 Maar waarom zit iedereen altijd aan mij? Omdat jij de verzorgingsgewoonten van een chimpansee hebt. Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Omdat je blank bent maar een neus hebt als Bill Cosby Waarom zit iedereen altijd aan me? Altijd maar pikken en die arme Jimmy Pop Ali uit elkaar scheuren. Ik heb net zo'n neus als de ''Cause'' maar er is veel meer mis met jou Dus steun me, Bill, en je bent ook lelijk. Dus wat als ik mijn tanden poets met een stuk cheddar kaas Of waar een visnet shirt van Chams met mijn Sergio Valenti jeans En mijn spiegel liegt nooit maar verifieert altijd Ik heb meer kaas en pepperoni dan een zelfgemaakte pizzataart Je vergelijkt me met een Monchichi maar ik begrijp niet Waarom ik word geminacht alsof ik misvormd ben zoals de Elephant Man En ja, ik nam mijn moeder mee naar het schoolbal maar ze vroeg mij eerst Maar deze keer vond ik mijn date tenminste niet achterin een lijkwagen. Ongeveer net zo populair bij de meisjes als Englebert Humperdink En dat komt misschien omdat iedereen me Shrinky Dink noemt Ik weet dat ik bekend sta als Polaroid, maar ik ben niet helemaal achterlijk. Omdat ik in zestig seconden klaar ben en je hem toch vergroot wil hebben. Maar waarom heeft iedereen het altijd op mij gemunt? Omdat je velours flares droeg tot de late jaren tachtig. Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Omdat je rent als een meisje en gaat zitten om te plassen Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Omdat je enige schoolkameraad de lunchdame was Maar waarom pest iedereen mij? Je nam je moeder mee naar het schoolbal, maar je had geluk. Zoals die aflevering waarin Gilligan ziek wordt van het gepest En hij breekt in het lab van de professor in en maakt LSD. Peaks wordt gek en eet de hersenen van de Skipper en slaat Ginger met kokosnoten. terwijl Mr. Howell en Lovey levend verbranden in hun hutje. Oh, hij zal Gilligan weer doden, hij had hem moeten laten gaan En als een postbode word ik gek als je niet stopt met me te plagen Zie je, de truc is alleen diegenen te pakken die je geen kwaad kunnen doen Zoals de drummer van Def Leppard's maar één arm heeft De drummer van Def Leppard's heeft maar één arm De drummer van Def Leppard heeft maar één arm De drummer van Def Leppard heeft maar één arm De drummer van Def Leppard heeft maar één arm De drummer van Def Leppard heeft maar één arm De drummer van Def Leppard heeft maar één arm De drummer van Def Leppard heeft maar één arm De drummer van Def Leppard heeft maar één arm Maar waarom heeft iedereen het altijd op mij gemunt? Omdat mijn vijftienjarige neef minder acne heeft Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Ik heb mijn tanden niet gepoetst sinds 1983 Maar waarom zit iedereen altijd aan mij? Omdat jij de verzorgingsgewoonten van een chimpansee hebt. Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Omdat je blank bent maar je hebt een neus als Bill Cosby Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Omdat je velours flares droeg tot eind jaren tachtig Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Omdat je rent als een meisje en gaat zitten om te plassen Maar waarom heeft iedereen altijd de pik op mij? Omdat je enige schoolkameraad de lunchdame was Maar waarom pest iedereen mij? Omdat niemand je mag apenjong