Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bloodsimple Songtekst: sell me out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bloodsimple - sell me out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sell me out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bloodsimple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bloodsimple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sell me out .

Origineel

You're all I've known All I adore, You take all my scars and break my heart And I ... Can never go back, never go back, never go back, Never look back, never... look... back... AGAIN This is the last time you try to justify for all the reasons You'd sell me out Your all my heart My flesh and blood Nights so lonely without you around me Never go back, never go back, never go back Never look back, never... look... back.. AGAIN This is the last time you try to Justify for all the reasons you'd sell me out Never go back, never go back, never go back Never look back, never look back.. AGAIN This is the last time you try to ease my mind For all the reasons you'd sell me out I will be you garden Plant your bones I will be your sovereign kingdom. This is the last time you try to justify For all the reasons you'd sell me out This is the last time you try to ease my mind For all the reasons you'd sell me out You'd sell me out You'd sell me out You sold out

 

Vertaling

Je bent alles wat ik heb gekend Alles wat ik aanbid, Je neemt al mijn littekens en breekt mijn hart En ik... Kan nooit meer terug, nooit meer terug, nooit meer terug, Nooit meer terug kijken, nooit... meer... terug kijken... AGAIN Dit is de laatste keer dat je probeert te rechtvaardigen voor alle redenen Je zou me verraden Je hebt al mijn hart Mijn vlees en bloed Nachten zo eenzaam zonder jou om me heen Ga nooit terug, ga nooit terug, ga nooit terug Kijk nooit terug, nooit... kijk... terug... AGAIN Dit is de laatste keer dat je probeert te rechtvaardigen voor alle redenen waarom je me zou verraden Never go back, never go back, never go back Kijk nooit terug, kijk nooit terug... NOG EEN KEER Dit is de laatste keer dat je probeert mijn gedachten te verlichten Voor alle redenen dat je me zou verraden Ik zal jouw tuin zijn Plant je botten Ik zal je soevereine koninkrijk zijn. Dit is de laatste keer dat je probeert te rechtvaardigen Voor al de redenen dat je me zou verraden Dit is de laatste keer dat je probeert me gerust te stellen Voor alle redenen waarom je me zou verraden Je zou me verraden Je zou me verraden Je hebt me verraden