Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blowsight Songtekst: i wish you 666

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blowsight - i wish you 666 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wish you 666? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blowsight! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blowsight en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wish you 666 .

Origineel

This bullet's got your name I defy the life that covered you in shame Well I tried to push it down The fortune/fame The world is sweet without the games So sweet without the games So Pin me down! I've been giving you reasons Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever Pin me down! Now I'm giving you needles Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever (And when it all comes down) I wish you 666 There's nothing I can't do But I know my line and I wish that you could too And as I work the soil you burn in flames The world is sweet without the games So sweet without the games So Pin me down! I've been giving you reasons Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever Pin me down! Now I'm giving you needles Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever (And when it all comes down) I wish you 666 So tell me who you are I don't need to be this devil by the stars I don't want to stay I know I've gone too far I don't need to be this pain inside you Pain inside you Pin me down! I've been giving you reasons Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever Pin me down! Now I'm giving you needles Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever Pin me down! I've been giving you reasons Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever Pin me down! Now I'm giving you needles Spit me out! Got a feeling, it's time to go Or I'll be trapped forever (And when it all comes down) I wish you 666!

 

Vertaling

Deze kogel heeft jouw naam Ik trotseer het leven dat je in schaamte bedekte Nou ik probeerde het naar beneden te duwen Het fortuin/roem De wereld is zoet zonder de spelletjes Zo zoet zonder de spelletjes Zo Pin me vast! Ik heb je redenen gegeven Spuug me uit! Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten Prik me vast! Nu geef ik je naalden. Spuug me uit. Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten (En als het allemaal naar beneden komt) wens ik je 666 Er is niets dat ik niet kan doen. Maar ik ken mijn lijn en ik wou dat jij dat ook kon En terwijl ik de grond bewerk, brand jij in vlammen De wereld is zoet zonder de spelletjes Zo zoet zonder de spelletjes Zo Pin me vast! Ik heb je redenen gegeven Spuug me uit! Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten Prik me vast! Nu geef ik je naalden. Spuug me uit. Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten (En als het allemaal naar beneden komt) wens ik je 666 Dus vertel me wie je bent Ik hoef deze duivel niet te zijn bij de sterren Ik wil niet blijven Ik weet dat ik te ver ben gegaan Ik hoef die pijn in jou niet te zijn Pijn in jou Pin me vast! Ik heb je redenen gegeven Spuug me uit. Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten Prik me vast! Nu geef ik je naalden. Spuug me uit. Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten Prik me vast. Ik heb je redenen gegeven. Spuug me uit! Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten Prik me vast! Nu geef ik je naalden. Spuug me uit. Ik heb een gevoel, het is tijd om te gaan Of ik zal voor altijd gevangen zitten (En als het allemaal naar beneden komt) Ik wens je 666!