Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blue angel Songtekst: take a chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blue angel - take a chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take a chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blue angel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blue angel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take a chance .

Origineel

I want to run my fingers through your hair Squeeze your hand and tell you that I care Park in the dark and kiss goodnight Thrill me h-h-hold me tight See'mon pretty baby you could maybe take a chance with me I'll fall still when you walk in the room I'll look up and you'll be lookin' see-see-cool Curled up smile upon your lips One button low my heart just flips See'mon pretty baby you could maybe take a chance with me The starsplete the melody Could you say you belong to me And as they ride the milkyway Baby, baby can I have this dance Baby, baby can you take a chance someday Did I tell you now I wanna...

 

Vertaling

Ik wil mijn vingers door je haar halen Knijp in je hand en zeg dat het me iets kan schelen Parkeer in het donker en kus welterusten Verras me h-h-houd me stevig vast Zie je, mooie baby, je zou misschien een kans met me kunnen wagen Ik val stil als je door de kamer loopt Ik kijk omhoog en je ziet er cool uit Opgerolde glimlach op je lippen Eén knop laag mijn hart slaat gewoon om Zie je, mooie baby, je zou misschien een kans met me kunnen wagen De sterren maken de melodie compleet Zou je kunnen zeggen dat je van mij bent En terwijl ze over de melkweg rijden Baby, baby mag ik deze dans Schat, schat, kun je ooit een kans wagen? Heb ik het je nu verteld Ik wil...