Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blue foundation Songtekst: watch you sleeping

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blue foundation - watch you sleeping ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van watch you sleeping? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blue foundation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blue foundation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals watch you sleeping .

Origineel

I wanna watch you sleeping peaceful Resting your heart and your soul We should never awake without the other Lying by our side I wanna learn from the calm with which you Aim at your dreams and your goals And I'm sure your stories always will unfold I try to get you up But you go down And you are not okay I wanna carry you But you won't get up It's really killing me You know it's killing me I wanna join you sleeping peaceful Feeling the sun in our room What a plenty of rays and beaming light Surely, it does me good I wanna trust the pulse In which decay is followed by bloom And I'm sure any flaw will turn out beautiful

 

Vertaling

Ik wil je rustig zien slapen Je hart en je ziel laten rusten We moeten nooit wakker worden zonder de ander Aan onze zijde liggen Ik wil leren van de rust waarmee jij Richt je op je dromen en je doelen En ik weet zeker dat je verhalen zich altijd zullen ontvouwen Ik probeer je overeind te krijgen Maar je gaat naar beneden En je bent niet oké Ik wil je dragen Maar je staat niet op Het maakt me echt kapot Je weet dat het me doodt Ik wil rustig bij je slapen De zon voelen in onze kamer Wat een overvloed aan stralen en stralend licht Het doet me zeker goed Ik wil de pols vertrouwen In welk verval volgt bloei En ik weet zeker dat elke fout mooi zal worden