Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blue october Songtekst: 78666

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blue october - 78666 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 78666? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blue october! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blue october en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 78666 .

Origineel

i strap my sneakers on and sneak into the garage today Im relaxin gotta get my scooter on Im gonna roll away, Im gonna hit the day Im gonna scoot away my troubles on my scooter yay i call my brothers from the mutha fuckin area they gonna meet me at the corner scooters glaring yall were taken corners at 50 miles an H we ride as far as just a gallons gonna take us today, say 78 triple 6 78 triple 6 78 triple 6 what you ridin for? scooter mafia let me tell ya how Im feelin when Im high on my bike Im rollin peaceful thru the city got her purrin tonight you wanna ride with me you wanna slide with me you wanna get up on my scooter to the sky with me were ridin late night formation real tight you think your scooter has a bark well check my scooter bite we keep it low down, and stop at showdown $#% &#

 

Vertaling

ik trek mijn gymschoenen aan en sluip de garage in vandaag ontspan ik me moet mijn scooter aan krijgen Im gonna roll away, Im gonna hit the day ik ga mijn problemen wegscooteren op mijn scooter yay ik bel mijn broers van de mutha fuckin buurt ze ontmoeten me op de hoek scooters glaring yall We nemen bochten met 50 mijl per uur. We rijden zo ver als een gallon ons vandaag zal brengen, zeg. 78 triple 6 78 triple 6 78 triple 6 Waar rij je voor? scooter maffia laat me je vertellen hoe ik me voel als ik high ben op mijn motor Im rollin peaceful through the city got her purrin tonight you wanna ride with me wil je met me glijden wil je met me op mijn scooter naar de hemel we rijden 's avonds laat in een hechte formatie Denk je dat jouw scooter blaft, kijk dan eens naar mijn scooter bijt we keep it low down, and stop at showdown $#% &#