Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blue oyster cult Songtekst: debbie denise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blue oyster cult - debbie denise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van debbie denise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blue oyster cult! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blue oyster cult en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals debbie denise .

Origineel

She kept the light open, all night long For me to come home, and sing her my song Oh Debbie Denise was true to me She'd wait by the window, so patiently And I'd come on home with my hair hanging down She'd pin it up, and softly smile But I was out rolling with my band And I was out rolling with my band I never realized, she was so undone I didn't suspect she had no life of her own She was so true but she was a she She was just there I would just come Stumbling in she'd show me she'd care I didn't care cause she was just there But I was out rolling with my band And I was out rolling with my band I wouldn't come home for weeks at a time She wouldn't accept that she was free Oh Debbie Denise was true to me She'd wait by the window so bitterly Wanting me to come close, I guess I noticed I couldn't see, so what could I say That more affection could I show her I had only one thing on my mind When I come to her, she'd pin back my hair And out past the fields out the window I'd stare Where I was out rolling with my band I was out rolling with my band

 

Vertaling

Ze hield het licht open, de hele nacht lang Voor mij om thuis te komen, en voor haar mijn lied te zingen Oh Debbie Denise was trouw aan mij Ze wachtte bij het raam, zo geduldig And I'd come on home with my hair hanging down Ze spelde het op, en glimlachte zachtjes But I was out rolling with my band And I was out rolling with my band I never realized, she was so undone Ik vermoedde niet dat ze geen eigen leven had Ze was zo waar, maar ze was een zij She was just there I would just come Strompelend kwam ze binnen en liet me zien dat ze om me gaf Het kon me niet schelen want ze was er gewoon But I was out rolling with my band And I was out rolling with my band Ik kwam weken achter elkaar niet thuis She wouldn't accept that she was free Oh Debbie Denise was trouw aan mij Ze wachtte zo bitter bij het raam Ze wilde dat ik dichterbij kwam, ik denk dat ik het merkte Ik kon het niet zien, dus wat kon ik zeggen Dat ik haar meer genegenheid kon tonen Ik had maar een ding in mijn gedachten Als ik bij haar kwam, zou ze m'n haar vastspelden En langs de velden uit het raam staarde ik Where I was out rolling with my band I was out rolling with my band