Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blue oyster cult Songtekst: you re not the one i was looking for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blue oyster cult - you re not the one i was looking for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re not the one i was looking for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blue oyster cult! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blue oyster cult en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re not the one i was looking for .

Origineel

I used to lie in my bed Sleep wouldn't come Thinkin' 'bout things that they said They led me on All of the fancy ladies Oh they could talk and talk I shot for the highest star But I aimed too high You wanted a rich rock star But he made you cry Now that we have each other We can laugh about it [Chorus] You're not the one I was lookin' for but You're the one for me (you're the one) I'm not the one you were lookin' for but You can't go wrong with me You're not the one I was lookin' for but You're oh so good for me Now I can't make it without I can't go on We can make beautiful music And prove them wrong We've been put down by the best And now we laugh about it, ya [Chorus] You're oh so good for me (You're so good) You're oh so good for me (You're so good) You're oh so good for me (You're so good)

 

Vertaling

Ik lag altijd in mijn bed Slaap wou niet komen Denkend aan de dingen die ze zeiden They led me on All of the fancy ladies Oh ze konden praten en praten Ik schoot voor de hoogste ster Maar ik mikte te hoog Je wilde een rijke rockster Maar hij maakte je aan het huilen Nu dat we elkaar hebben Kunnen we erom lachen [refrein] Je bent niet degene die ik zocht maar You're the one for me (you're the one) I'm not the one you were lookin' for but You can't go wrong with me Je bent niet degene die ik zocht maar Je bent o zo goed voor me Now I can't make it without I can't go on We kunnen mooie muziek maken And prove them wrong We zijn neergezet door de besten En nu lachen we erom, ya [Chorus] You're oh so good for me (You're so good) You're oh so good for me (You're so good) You're oh so good for me (You're so good)