Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blue sky riders Songtekst: a thousand wild horses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blue sky riders - a thousand wild horses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a thousand wild horses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blue sky riders! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blue sky riders en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a thousand wild horses .

Origineel

Just when I thought The demons I fought Were dead and gone Straight out of the blue Someone like you Comes along And I don't have to turn And look over my shoulder I already know From the sound There's a thousand wild horses Thundering behind me Hellbent on runnin' me down I thought I was fast But the sins of my past They're faster still And I'm wasting my time Tryin' to leave them behind Cause I never will One drink too many One kiss too deep And I feel that old shacking the ground That's a thousand wild horses Thundering behind me Hellbent on runnin' me down Each one is branded Each one is mine Each one's a darkness I can't deny I know they areing There's no place to hide I'm gonna get run down Or I'm gonna ride Right now They're just a big cloud of dust But pretty soon I'll do something stupid Like I tend to do And I let them loose So if you're thinking that maybe That you're the one who can save me Baby this ain't no merry-go-round It's a thousand wild horses Thundering behind me Hellbent on runnin' me down I got a thousand wild horses Thundering behind me Hellbent on runnin' me down

 

Vertaling

Net toen ik dacht De demonen waar ik tegen vocht Waren dood en weg Recht uit het niets Iemand als jij Komt mee En ik hoef me niet om te draaien En kijk over mijn schouder ik weet het al Van het geluid Er zijn duizend wilde paarden Donderend achter me Hellbent over me naar beneden te rennen Ik dacht dat ik snel was Maar de zonden van mijn verleden Ze zijn nog sneller En ik verspil mijn tijd Probeer ze achter te laten Omdat ik dat nooit zal doen Eén drankje te veel Eén kus te diep En ik voel die oude keet op de grond Dat zijn duizend wilde paarden Donderend achter me Hellbent over me naar beneden te rennen Elk is gebrandmerkt Elke kamer is van mij Ieder is een duisternis Ik kan het niet ontkennen Ik weet dat ze zijn Er is geen plek om je te verstoppen Ik ga leeglopen Of ik ga rijden Direct Ze zijn gewoon een grote stofwolk Maar vrij snel Ik doe iets stoms Zoals ik vaak doe En ik liet ze los Dus als je dat misschien denkt Dat jij degene bent die me kan redden Schatje, dit is geen draaimolen Het zijn duizend wilde paarden Donderend achter me Hellbent over me naar beneden te rennen Ik heb duizend wilde paarden Donderend achter me Hellbent over me naar beneden te rennen