Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blue system Songtekst: backstreet heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blue system - backstreet heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van backstreet heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blue system! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blue system en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals backstreet heaven .

Origineel

Oh baby, when I hold you, tell me Is this the last time Tell me your dreams, tell me And then I'll tell mine Lady, when I touch you Everything will turn out fine Baby, I know, kisses are from heaven Oh, it's like, babe, my first time Baby, tell me Why did you leave this backstreet heaven ? Why did you leave me ? Darling, I know it's hard, hard to be mine, oh no Baby, tell me Why did you leave this backstreet heaven ? Why did you leave me ? Darling, I know love is so hard to find What a difference a night makes, tell me Is this the last dance It's April in Paris, tell me It's time for a romance Behind my tears, girl I can see forever, girl Baby, I know tears made in heaven Baby, don't destroy my world Lead me through the darkness, oh no Babe, save your last kiss Oh, darling Let me with you once again

 

Vertaling

Oh baby, als ik je vasthoud, zeg me Is dit de laatste keer Vertel me je dromen, vertel het me En dan vertel ik de mijne Dame, als ik je aanraak Alles zal goed komen Schatje, ik weet het, kusjes komen uit de hemel Oh, het is net, schat, mijn eerste keer Schatje, vertel me Waarom heb je deze achterbuurt verlaten? Waarom heb je me verlaten ? Lieverd, ik weet dat het moeilijk is, moeilijk om de mijne te zijn, oh nee Baby, tell me Waarom heb je deze achteraf-hemel verlaten? Waarom heb je me verlaten ? Lieverd, ik weet dat liefde zo moeilijk te vinden is Wat een verschil een nacht maakt, vertel me Is dit de laatste dans Het is april in Parijs, zeg het me Het is tijd voor een romance Achter mijn tranen, meisje Ik kan voor altijd zien, meisje Schatje, ik weet dat tranen in de hemel zijn gemaakt Schatje, vernietig mijn wereld niet Leid me door de duisternis, oh nee Schatje, bewaar je laatste kus Oh, lieveling Laat me nog een keer bij je