Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bluey robinson Songtekst: showgirl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bluey robinson - showgirl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van showgirl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bluey robinson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bluey robinson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals showgirl .

Origineel

Oh so incredible Love the way you roll Straight up on your toes You just made the show My sexy cameo Now you're in the spotlight Girl if there's a ticket I'd like to buy it Wouldn't miss you for the world 'Cos you're more than some dressing room excitement You deserve an encore Can you hear them screaming yeah? Showgirl Don't know it but you make me wanna scream your name I see you standing at the show, girl And got it made As soon as the spotlight's on you tonight Oh, girl I see you deep in the zone You make me wanna give you a microphone So you can go and sing my song I'll be waiting in the wings for You to lead me back on Baby we can do this all night long Have the people screaming yeah yeah, yeah yeah Is there som eway I can get you by my side? We can be a duo Girl I've been looking at you all night I'm your number one fan Might hear me screaming yeah Showgirl Don't know it but you make me wanna scream your name I see you standing at the show, girl And got it made As soon as the spotlight's on you tonight

 

Vertaling

Oh zo ongelooflijk Love the way you roll Recht op je tenen Je hebt net de show gemaakt Mijn sexy cameo Now you're in the spotlight Meisje, als er een kaartje is wil ik het graag kopen Ik zou je voor geen goud willen missen 'Omdat je meer bent dan wat kleedkamer opwinding Je verdient een toegift Can you hear them screaming yeah? Showgirl Don't know it but you make me wanna scream your name Ik zie je bij de show staan, meisje And got it made As soon as the spotlight's on you tonight Oh, meisje ik zie je diep in de zone Je maakt dat ik je een microfoon wil geven Zodat je mijn liedje kunt gaan zingen Ik zal in de coulissen wachten op You to lead me back on Baby we can do this all night long Have the people screaming yeah yeah, yeah yeah Is er een manier waarop ik je aan mijn zijde kan krijgen? We can be a duo Girl I've been looking at you all night I'm your number one fan Might hear me screaming yeah Showgirl Don't know it but you make me wanna scream your name Ik zie je staan bij de show, meisje And got it made As soon as the spotlight's on you tonight