Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blur Songtekst: me, white noise (alternate version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blur - me, white noise (alternate version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me, white noise (alternate version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me, white noise (alternate version) .

Origineel

Oi! Why it is you just let down yourself You let yourself down you don’t know why But you’ve taken it, just don’t stop I‘m the original I’m the original When it comes to the suburbs I‘m the original Being English isn’tabout hate It’s about disgust We‘re all disgusting And then you move, move, move, move And you push, push, push, push And you trip over yourself and you think to yourself Why am l here? I’m here because I’ve got no fuckin’ choice And furthermore Furthermore You’re boring! I‘m the original I’m the original When it comes to the suburbs And then you move, move, move, move And you push, push, push, push And you trip over yourself and you think to yourself Why am I here? I’m here because I’ve got no fuckin’ choice And furthermore Furthermore You’re boring!

 

Vertaling

Oi! Waarom heb je jezelf in de steek gelaten? Je hebt jezelf in de steek gelaten, je weet niet waarom Maar je hebt het genomen, gewoon niet stoppen I'm the original I'm the original Als het op de buitenwijken aankomt I'm the original Engels zijn gaat niet over haat Het gaat over walging We zijn allemaal walgelijk En dan verhuis je, verhuis je, verhuis je, verhuis je En je duwt, duwt, duwt, duwt En je struikelt over jezelf en je denkt bij jezelf Waarom ben ik hier? Ik ben hier omdat ik verdomme geen keus heb. En verder Verder Je bent saai. Ik ben de originele. Ik ben de originele When it comes to the suburbs En dan verhuis je, verhuis je, verhuis je, verhuis je En je duwt, duwt, duwt, duwt En je struikelt over jezelf en je denkt bij jezelf Waarom ben ik hier? Ik ben hier omdat ik verdomme geen keus heb. En verder Verder Je bent saai.