Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blur Songtekst: miss america

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blur - miss america ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van miss america? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals miss america .

Origineel

Miss America sits in the shower. She's plucking hours from the sky. Picks up the telephone, into another home. Don't ask me why. I don't mind. I don't mind at all. I love only you. She's a well wisher and she wishes you well. Wish away, wish away. She no jellybean, she a jemima ho ho. Wish away, wish away. I don't mind. I don't mind at all. I love only you. Da, do, da, da, do. Da, do, da, da, do. Here is here and I am here, where are you?. Far away, far away. She no jellybean, she a jemima ho ho. Wish away, wish away. I don't mind. I don't mind at all. I love only you. Da, do, da, da, do (x3).

 

Vertaling

Miss Amerika staat onder de douche. Ze plukt uren uit de lucht. Neemt de telefoon op, naar een ander huis. Vraag me niet waarom. Ik vind het niet erg. Ik vind het helemaal niet erg. Ik hou alleen van jou. Ze is een weldoener en ze wenst je het beste. Wens maar weg, wens maar weg. Ze is geen jellybean, ze is een jemima ho ho. Wens maar weg, wens maar weg. Ik vind het niet erg. Ik vind het helemaal niet erg. Ik hou alleen van jou. Da, do, da, da, do. Da, do, da, da, do. Hier is hier en ik ben hier, waar ben jij? Ver weg, ver weg. Zij geen jellybean, zij een jemima ho ho. Wens weg, wens weg. Ik vind het niet erg. Ik vind het helemaal niet erg. Ik hou alleen van jou. Da, do, da, da, do (x3).