Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blur Songtekst: no distance left to run

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blur - no distance left to run ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no distance left to run? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no distance left to run .

Origineel

It's over. You don't need to tell me. I hope you're someone who makes you feel safe in your sleeping tonight. I won't kill myself. Trying to stay in your life. I got no distance left to run. When you see me. Please turn your back and walk away. I don't want to see you. Cos I know the dreams that you keep is wearing me. And when you coming down. Think of me here. I got no distance left to run. Ohhhh, ohhhh, ohhhh, ohhhh, ohhhh, ohhhh. It's over. I knew it would end this way. I hope you're with someone who makes you feel. That this life is the night. And it settles down, stays around. Spends more time with you. I got no distance left to run. I'm coming home. Soooo ohhhh. Ohhh...

 

Vertaling

Het is voorbij. Je hoeft het me niet te vertellen. Ik hoop dat je iemand bent die je vannacht veilig in je slaap laat voelen. Ik zal mezelf niet doden. Proberen om in je leven te blijven. Ik heb geen afstand meer te lopen. Als je me ziet. Keer alsjeblieft je rug toe en loop weg. Ik wil je niet zien. Want ik weet dat de dromen die je koestert me uitputten. En als je naar beneden komt. Denk dan aan mij hier. Ik heb geen afstand meer om te rennen. Ohhhh, ohhhh, ohhhh, ohhhh, ohhhh, ohhhh. Het is voorbij. Ik wist dat het zo zou eindigen. Ik hoop dat je met iemand bent die je laat voelen. Dat dit leven de nacht is. En het vestigt zich, blijft in de buurt. Meer tijd met jou doorbrengt. Ik heb geen afstand meer te lopen. Ik kom naar huis. Zooooo ohhh. Ohhh...