Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bo bice Songtekst: inside your heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bo bice - inside your heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van inside your heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bo bice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bo bice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals inside your heaven .

Origineel

I've been down Now I'm blessed I felt a revelation comin' around I guess it's right It's so amazing Every time I see you, I'm alive You're all I've got You lift me up The sun and the moonlight All my dreams are in your eyes I want to be inside your heaven Take me to the place you cry from Where the storm blows you away I want to be the one to hold you Every bit of air you're breathing in A soothing wind I want to be inside your heaven When minutes turn to days and years If mountains form I'll still be here Holding you until the day I die I want to be inside your heaven Take me to the place you cry from Where the storm blows you away I want to be inside your heaven Take me to the place you cry from Where the storm blows you away I want to be the one to hold you Every bit of air you're breathing in A soothing wind I want to be inside your heaven

 

Vertaling

I've been down Nu ben ik gezegend Ik voelde een openbaring komen I guess it's right It's so amazing Every time I see you, I'm alive You're all I've got You lift me up De zon en het maanlicht Al mijn dromen zijn in jouw ogen Ik wil in jouw hemel zijn Neem me mee naar de plek waar je vandaan huilt Waar de storm je wegblaast Ik wil degene zijn die je vasthoudt Elk beetje lucht dat je inademt Een kalmerende wind Ik wil in jouw hemel zijn Als minuten dagen en jaren worden Als er bergen ontstaan, zal ik er nog zijn Je vasthouden tot de dag dat ik sterf Ik wil in jouw hemel zijn Neem me mee naar de plek waar je vandaan huilt Waar de storm je wegblaast Ik wil in jouw hemel zijn Breng me naar de plaats waar je vandaan huilt Waar de storm je wegblaast Ik wil degene zijn die je vasthoudt Elk beetje lucht dat je inademt Een kalmerende wind Ik wil in jouw hemel zijn