Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bo bice Songtekst: its only words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bo bice - its only words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van its only words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bo bice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bo bice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals its only words .

Origineel

I don't know how much I can take Before I reach the point of breaking down again. Just like a candle to the wind It only burns a short while Then it's out again. But you say it's only words. You say it's only words. In my heart I know That its time to go In my heart I know you. Do I ever cross your mind Love is blind they say, I still cant find my way Although Ive lost myself at times In my heart I know youre never far away. But you say it's only words. You say it's only words. In my heart I know That its time to go In my heart I know you. Its only words, its only words Its only words, its only words

 

Vertaling

Ik weet niet hoeveel ik kan verdragen voordat ik het punt bereik dat ik weer instort. Net als een kaars voor de wind Het brandt maar een korte tijd Dan is het weer uit. Maar jij zegt dat het alleen maar woorden zijn. Je zegt dat het alleen maar woorden zijn. In mijn hart weet ik Dat het tijd is om te gaan In mijn hart ken ik jou. Do I ever cross your mind Liefde is blind zeggen ze, ik kan nog steeds mijn weg niet vinden Hoewel ik mezelf soms ben kwijtgeraakt In mijn hart weet ik dat je nooit ver weg bent. Maar je zegt dat het alleen maar woorden zijn. Je zegt dat het alleen maar woorden zijn. In mijn hart weet ik dat het tijd is om te gaan In mijn hart ken ik jou. Het zijn maar woorden, het zijn maar woorden Het zijn maar woorden, het zijn maar woorden