Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bo diddley Songtekst: gunslinger bo diddley s a gunslinger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bo diddley - gunslinger bo diddley s a gunslinger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gunslinger bo diddley s a gunslinger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bo diddley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bo diddley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gunslinger bo diddley s a gunslinger .

Origineel

I can tell because it's plain to see I can tell the way you look at me The way you know, you hold my hand Yes, pretty baby I can understand I can tell, I can tell I know you don't love me no more No more, no more No more, a-no more I can tell, I can tell I know you don't love me no more I asked your mama and your papa, too What more can a poor man do? Now, you been runnin' with a heart-breaker child, around Yes, a new boy's why you put me down I can tell, I can tell I know you don't love me no more (Instrumental) Well, you won't answer your telephone When I knock on your door They say that you ain't home Your sister let me in And tell me I can wait When youe home You show up real late Now, I can tell Oh, I can tell I know you don't love me no more No more I said, no more No more No more Baby, I can give you romance Only if you give me another chance I'll cook your food and wash your clothes I promise I'll keep your warm when it get cold I can tell I can tell I know you don't love me no more No more FADES- No more A-no more.

 

Vertaling

Ik kan het zien omdat het duidelijk te zien is Ik kan zien hoe je naar me kijkt Zoals je weet, houd je mijn hand vast Ja, mooie baby die ik kan begrijpen Ik kan het zien, ik kan het zien Ik weet dat je niet meer van me houdt Niet meer, niet meer Niet meer, niet meer Ik kan het zien, ik kan het zien Ik weet dat je niet meer van me houdt Ik heb het ook aan je moeder en je vader gevraagd Wat kan een arme man nog meer doen? Nu ben je aan het rennen met een hartbrekend kind Ja, een nieuwe jongen zet je daarom neer Ik kan het zien, ik kan het zien Ik weet dat je niet meer van me houdt (Instrumentaal) Nou, je neemt je telefoon niet op Als ik op je deur klop Ze zeggen dat je niet thuis bent Je zus heeft me binnengelaten En zeg me dat ik kan wachten Als je thuis bent Je komt pas laat opdagen Nu kan ik het zien Oh, ik kan het zien Ik weet dat je niet meer van me houdt Niet meer Ik zei niet meer Niet meer Niet meer Baby, ik kan je romantiek geven Alleen als je me nog een kans geeft Ik zal je eten koken en je kleren wassen Ik beloof je dat ik je warm zal houden als het koud wordt ik kan zeggen ik kan zeggen Ik weet dat je niet meer van me houdt Niet meer FADES- Niet meer A-niet meer.