Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob dylan Songtekst: acne

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob dylan - acne ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van acne? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob dylan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob dylan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals acne .

Origineel

Doo wha. doo wha Doo doo doo wha x7 wahhhh! S'posed to do wha? mhmm Doo doo wha x11 Doo wha!? You said you'd ask me You said you'd ask me You said you'd ask me To the senior prom! (say somethin') Found out i had acne Now you won't ask me 'cuz i have acne To the senior prom Woooooohh!! Doo doo doo wha x5 Doo doo doo whaaaaaa? Mhmm Doo wha? x3 Get me a shotgun .22 rifle (doo wha!) Dooo whhaa!! I got it for my birthday I'll kill my parents Cuz they don't understand They don't dig a teenager at all Wooh! Dooooo wha wha wha wha wha wha wha

 

Vertaling

Doo wha. doo wha Doo doo doo wha x7 wahhhh! S'posed to do wha? mhmm Doo doo wha x11 Doo wha!? Je zei dat je me zou vragen Je zei dat je me zou vragen Je zei dat je me zou vragen Naar het laatstejaarsbal! (say something') Ik ontdekte dat ik acne had Now you won't ask me omdat ik acne heb To the senior prom Woooooohh!! Doo doo doo wha x5 Doo doo doo whaaaaaa? Mhmm Doo wha? x3 Geef me een shotgun .22 geweer (doo wha!) Dooo whhaa!! Ik kreeg het voor mijn verjaardag. Ik zal mijn ouders vermoorden Omdat ze het niet begrijpen Ze houden helemaal niet van een tiener Wooh! Dooooo wha wha wha wha wha wha