Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob dylan Songtekst: bring me a little water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob dylan - bring me a little water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bring me a little water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob dylan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob dylan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bring me a little water .

Origineel

Sylvie is a good old girl, from Florida so they say She came up here last April to pass some time away Now won't you bring me a little water, Sylvie? Bring me a little water now? Bring me a little water, Sylvie? For my tired brow Sylvie came here Wednesday She came this morning by the light of the dawn She comes up here now nearly all of the time To see if she can carry on Now won't you bring me a little water, Sylvie? Bring me a little water now? Bring me a little water, Sylvie? For my tired brow Sylvie says she loves me She says it all of the time She always gets behind me When the hill is too high to climb Now bring me a little water, Sylvie? Bring me a little water now? Bring me a little water, Sylvie? For my tired brow She brings beer and honey Brings me slop and beans Brings me coconuts and candy Brings me turnip greens Bring me a little water, Sylvie? Bring me a little water now? Bring me a little water, Sylvie? For my tired brow For my tired brow Oh, for my tired brow

 

Vertaling

Sylvie is een goede oude meid, uit Florida zo zeggen ze. Ze kwam hier afgelopen april om wat tijd door te brengen Wil je me nu een beetje water brengen, Sylvie? Breng je me nu een beetje water? Breng me een beetje water, Sylvie? Voor mijn vermoeide voorhoofd Sylvie kwam hier woensdag Ze kwam vanmorgen bij het licht van de dageraad Ze komt hier nu bijna de hele tijd Om te zien of ze verder kan Wil je me nu een beetje water brengen, Sylvie? Breng je me nu een beetje water? Breng me een beetje water, Sylvie? Voor mijn vermoeide voorhoofd Sylvie zegt dat ze van me houdt Ze zegt het de hele tijd Ze gaat altijd achter me staan Als de heuvel te hoog is om te beklimmen Breng je me nu een beetje water, Sylvie? Breng me nu een beetje water? Breng me een beetje water, Sylvie? Voor mijn vermoeide voorhoofd Ze brengt bier en honing Brengt me slobber en bonen Brengt kokosnoten en snoep Brengt me raapstelen Breng me een beetje water, Sylvie? Breng me nu een beetje water? Breng me een beetje water, Sylvie? Voor mijn vermoeide voorhoofd Voor mijn vermoeide voorhoofd Voor mijn vermoeide voorhoofd