Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob dylan Songtekst: he’s funny that way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob dylan - he’s funny that way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he’s funny that way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob dylan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob dylan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he’s funny that way .

Origineel

[Verse 1] Once he dressed in silks and lace And owned a Rolls Royce car Now he seems quite out of place Like a fallen star Race around my kitchen sink Happy as can be I'll just have to stop and think Why he fell for me [Chorus] I'm not much to look at Nothing to see Just glad I'm living And lucky to be I've got a man crazy for me He's funny that way I can't save a dollar Ain't worth a cent He'd never hollar He'd live in a tent I've got a man crazy for me He's funny that way [Verse 2] Though he'd love to work And slave for me everyday He'd be so much better off If I went away [Chorus] But why should I leave him? Why should I go? He'd be unhappy without me, I know I've got a man crazy for me He's funny that way [Verse 3] I can see no other way And no better plan Than to end it all and let him go To some other man When I hurt his feelings once in a while His only answer is one little smile I got a man crazy for me He's funny that way

 

Vertaling

[Verse 1] Eens kleedde hij zich in zijde en kant En bezat een Rolls Royce auto Nu lijkt hij niet op zijn plaats Like a fallen star Racen rond mijn aanrecht Zo gelukkig als maar zijn kan Ik moet gewoon stoppen en nadenken Waarom hij voor mij gevallen is [refrein] Ik ben niet veel om naar te kijken Niets te zien Ik ben blij dat ik leef And lucky to be Ik heb een man die gek op me is Hij is grappig op die manier Ik kan geen dollar sparen Ik ben geen cent waard He'd never hollar Hij zou in een tent wonen Ik heb een man die gek op me is Hij is grappig op die manier [Verse 2] Hoewel hij graag zou werken En elke dag voor me zwoegen He'd be so much better off If I went away [Chorus] Maar waarom zou ik hem verlaten? Waarom zou ik weggaan? Hij zou ongelukkig zijn zonder mij, dat weet ik I've got a man crazy for me Hij is grappig op die manier [Verse 3] Ik zie geen andere weg And no better plan than to end it all and let him go naar een andere man When I hurt his feelings once in a while Zijn enige antwoord is een kleine glimlach Ik heb een man die gek op me is He's funny that way