Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob dylan Songtekst: i want you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob dylan - i want you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob dylan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob dylan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want you .

Origineel

The guilty undertaker sighs,. The lonesome organ grinder cries,. The silver saxophones say I should refuse you.. The cracked bells and washed-out horns. Blow into my face with scorn,. But it's not that way,. I wasn't born to lose you.. I want you, I want you,. I want you so bad,. Honey, I want you.. The drunken politician leaps. Upon the street where mothers weep. And the saviors who are fast asleep,. They wait for you.. And I wait for them to interrupt. Me drinkin' from my broken cup. And ask me to. Open up the gate for you.. I want you, I want you,. Yes, I want you so bad,. Honey, I want you.. Now all my fathers, they've gone down. True love they've been without it.. But all their daughters put me down. 'Cause I don't think about it.. Well, I return to the Queen of Spades. And talk with my chambermaid.. She knows that I'm not afraid. To look at her.. She is good to me. And there's nothing she doesn't see.. She knows where I'd like to be. But it doesn't matter.. I want you, I want you,. Yes, I want you so bad,. Honey, I want you.. Now your dancing child with his Chinese suit,. He spoke to me, I took his flute.. No, I wasn't very cute to him,. Was I?. But I did it because he lied. Because he took you for a ride. And because time was on his side. And because I . .. I want you, I want you,. Yes, I want you so bad,. Honey, I want you.

 

Vertaling

De schuldige begrafenisondernemer zucht... De eenzame orgeldraaier huilt,. De zilveren saxofoons zeggen dat ik je moet weigeren... De gebarsten klokken en verwassen hoorns. blazen in mijn gezicht met minachting... Maar zo is het niet. Ik ben niet geboren om je te verliezen... Ik wil je, ik wil je... Ik wil je zo graag... Schatje, ik wil je... De dronken politicus springt. Op de straat waar moeders huilen. En de verlossers die vast slapen... Ze wachten op jou... En ik wacht tot ze me storen. Ik drink uit mijn gebroken beker. En me vragen om... De poort voor je te openen... Ik wil je, ik wil je... Ja, ik wil je zo graag... Schatje, ik wil jou... Nu zijn al mijn vaders ten onder gegaan. Echte liefde, ze hebben het gemist... Maar al hun dochters hebben me neergeslagen. Omdat ik er niet aan denk... Nou, ik ga terug naar de schoppenvrouw. En praat met mijn kamermeisje... Ze weet dat ik niet bang ben. Om naar haar te kijken... Ze is goed voor mij. En er is niets dat ze niet ziet... Ze weet waar ik zou willen zijn. Maar het maakt niet uit... Ik wil jou, ik wil jou... Ja, ik wil je zo graag... Schatje, ik wil je... Nu je dansende kind met zijn Chinese pak... Hij sprak me aan, ik nam zijn fluit... Nee, ik was niet erg lief voor hem... Of wel? Maar ik deed het omdat hij loog. Omdat hij je meenam voor een ritje. En omdat de tijd aan zijn kant stond. En omdat ik... Ik wil jou, ik wil jou... Ja, ik wil je zo graag. Schatje, ik wil jou.