Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob dylan Songtekst: in the pines

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob dylan - in the pines ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the pines? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob dylan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob dylan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the pines .

Origineel

Little girl, little Girl, don't lie to me Tell me where did you sleep last night? In the pines, In the pines Where the sun never shine I shivered the whole night through Little girl, little girl, where will you go I'm going where the cold wind blows In the pines, In the pines Where the sun never shine I will shiver the whole night through Little girl, Little Girl, don't lie to me Tell me where did you sleep last night? In the pines, In the pines Where the sun never shine I shivered the whole night through My Husband was a Railroad man Killed a mile and a half from here His head, was found, In a drivers wheel And his body hasn't never been found Little girl, little girl, where will you go I'm going where the cold wind blows You called me weak, and you called me the most You called rita, bring me back home

 

Vertaling

Klein meisje, klein meisje, lieg niet tegen me Zeg me, waar heb je vannacht geslapen? In de dennen, In de dennen Waar de zon nooit schijnt Ik heb de hele nacht liggen rillen Klein meisje, klein meisje, waar ga je heen Ik ga waar de koude wind waait In de dennen, In de dennen Waar de zon nooit schijnt Ik zal de hele nacht rillen Kleine meid, kleine meid, lieg niet tegen me Zeg me waar je vannacht geslapen hebt? In de dennen, In de dennen Waar de zon nooit schijnt Ik heb de hele nacht gerild Mijn man was een spoorweg man Anderhalve mijl hier vandaan vermoord. Zijn hoofd werd gevonden, in het wiel van een machinist En zijn lichaam is nooit gevonden Kleine meid, kleine meid, waar ga je heen Ik ga waar de koude wind waait Je noemde me zwak, en je noemde me het meest Je riep Rita, breng me terug naar huis