Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob dylan Songtekst: one for the road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob dylan - one for the road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one for the road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob dylan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob dylan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one for the road .

Origineel

One for the road. One for my baby. One for the road. I cry alone at night. Please tell me it's only night. And she's calling me back at night. And she's already home. One for my baby. One for the road. One for my baby. One for the road. I cry alone at night. There is no friend in sight. I love getting back at night. But I wish I don't. One for my baby. One for the road. One for my baby. One for the road. This bottle is dried up too. And I'll be all cried up soon. I can't see no God on the moon. It's a long way to go. One for my baby. One for the road. One for my baby. One for the road. I cry alone at night. He's not alone at night. I'll be there my whole night. But I wish it was whole. One for my baby. One for the road. One for my baby. One for the road

 

Vertaling

Eén voor onderweg. Een voor mijn baby. Een voor de weg. Ik huil alleen 's nachts. Zeg me alsjeblieft dat het alleen maar nacht is. En dat ze me 's nachts terugroept. En dat ze al thuis is. Eén voor mijn baby. Een voor de weg. Eén voor mijn baby. Een voor de weg. Ik huil 's nachts alleen. Er is geen vriend in zicht. Ik hou ervan om 's nachts terug te komen. Maar ik wou dat ik dat niet deed. Eén voor mijn baby. Eén voor de weg. Een voor mijn baby. Eén voor onderweg. Deze fles is ook opgedroogd. En ik zal spoedig helemaal uitgehuild zijn. Ik kan geen God op de maan zien. Het is een lange weg te gaan. Een voor mijn baby. Eén voor de weg. Een voor mijn baby. Een voor de weg. Ik huil 's nachts alleen. Hij is 's nachts niet alleen. Ik zal er de hele nacht zijn. Maar ik wou dat hij heel was. Eén voor mijn baby. Eén voor de weg. Eén voor mijn baby. Een voor de weg.