Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob dylan Songtekst: series of dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob dylan - series of dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van series of dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob dylan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob dylan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals series of dreams .

Origineel

I was thinking of a series of dreams. Where nothing comes up to the top. Everything stays down where it's wounded. And comes to a permanent stop. Wasn't thinking of anything specific. Like in a dream, when someone wakes up and screams. Nothing too very scientific. Just thinking of a series of dreams. Thinking of a series of dreams. Where the time and the tempo fly. And there's no exit in any direction. 'Cept the one that you can't see with your eyes. Wasn't making any great connection. Wasn't falling for any intricate scheme. Nothing that would pass inspection. Just thinking of a series of dreams. Dreams where the umbrella is folded. Into the path you are hurled. And the cards are no good that you're holding. Unless they're from another world. In one, numbers were burning. In another, I witnessed a crime. In one, I was running, and in another. All I seemed to be doing was climb. Wasn't looking for any special assistance. Not going to any great extremes. I'd already gone the distance. Just thinking of a series of dreams.

 

Vertaling

Ik dacht aan een serie dromen. Waar niets naar de top komt. Alles blijft beneden waar het gewond is. En komt tot een permanente stop. Ik dacht niet aan iets specifieks. Zoals in een droom, als iemand wakker wordt en schreeuwt. Niet te wetenschappelijk. Ik dacht gewoon aan een serie dromen. Denkend aan een serie dromen. Waar de tijd en het tempo vliegen. En er is geen uitgang in welke richting dan ook. Behalve die ene die je niet met je ogen kunt zien. Ik maakte geen grote connectie. Ik trapte niet in een ingewikkeld plan. Niets dat de inspectie zou doorstaan. Ik dacht gewoon aan een reeks dromen. Dromen waarin de paraplu is gevouwen. In het pad dat je geslingerd wordt. En de kaarten die je vasthoudt zijn niet goed. Tenzij ze van een andere wereld zijn. In de ene stonden nummers in brand. In een andere was ik getuige van een misdaad. In de ene was ik aan het rennen, en in de andere. Het enige wat ik leek te doen was klimmen. Ik zocht geen speciale hulp. Ik ging niet tot het uiterste. Ik had de afstand al afgelegd. Ik dacht gewoon aan een reeks dromen.