Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob geldof Songtekst: dazzled by you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob geldof - dazzled by you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dazzled by you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob geldof! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob geldof en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dazzled by you .

Origineel

In abandoned empty rooms Lying naked in my ruin I was dazzled by you Dazzled by you I was whipped and I was raw When I looked up and I saw you Dazzled by you I'm dazzled by you See, I have barely survived Saw no point in being alive I was dazzled by you Dazzled by you And with the cold and bitter venom I hated each and every woman I was dazzled by you Hum, dazzled by you That's right Dazzled by you In the midst of my despair I was coming up for air I was dazzled by you Ooh, dazzled by you Oh, with your soft and tender touch You gently picked me up I was dazzled by you Dazzled by you (Dazzled by you) Dazzled by you Dazzled by you Dazzled by you Dazzled by you (Dazzled by you) Ah, dazzled by you Dazzled by you Dazzled by you Dazzled by you Dazzled by you

 

Vertaling

In verlaten lege kamers Naakt liggend in mijn ruïne Ik was verblind door jou Verblind door jou Ik was geslagen en ik was rauw Toen ik opkeek en ik jou zag Verblind door jou Ik ben verblind door jou Zie je, ik heb het nauwelijks overleefd Ik zag geen reden om te leven Ik was verblind door jou Verblind door jou En met het koude en bittere gif Ik haatte elke vrouw Ik was verblind door jou Verblind door jou Dat klopt Verblind door jou In het midden van mijn wanhoop kwam ik naar boven voor lucht Ik was verblind door jou Ooh, verblind door jou Oh, met je zachte en tedere aanraking You gently picked me up Ik was verblind door jou Verblind door jou (Verblind door jou) Verblind door jou Verblind door jou Verblind door u Verblind door u (Verblind door u) Ah, verblind door u Verblind door u Verblind door u Dazzled by you Dazzled by you