Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob luman Songtekst: fraulein

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob luman - fraulein ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fraulein? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob luman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob luman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fraulein .

Origineel

Far across the blue waters Lives an old German's daughter By the banks of the old river Rhine Where I loved her and left her But I can't forget her 'Cause I miss my pretty Fraulein Fraulein, Fraulein Look up toward the heavens each night When the stars seem to shine By the same stars above you I swear that I love you You are my pretty Fraulein When my memories wander Away over yonder To the sweetheart that I left behind In a moment of glory A face comes before me The face of my pretty Fraulein Fraulein, Fraulein Walk down by the river Pretend that your hand's holding mine By the same stars above you I swear that I love you

 

Vertaling

Ver over de blauwe wateren woont de dochter van een oude Duitser Bij de oevers van de oude rivier de Rijn Waar ik van haar hield en haar verliet Maar ik kan haar niet vergeten Want ik mis mijn mooie Fraulein Fraulein, Fraulein Kijk elke nacht omhoog naar de hemel Als de sterren lijken te schijnen Door dezelfde sterren boven je Ik zweer dat ik van je hou Je bent mijn mooie Fraulein Als mijn herinneringen afdwalen weg over ginder Naar het liefje dat ik achterliet In een moment van glorie Komt er een gezicht voor mij Het gezicht van mijn mooie Fraulein Fraulein, Fraulein Loop langs de rivier Doe alsof je hand de mijne vasthoudt Bij dezelfde sterren boven je zweer ik dat ik van je hou