Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob marley Songtekst: and i love her

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob marley - and i love her ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van and i love her? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob marley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob marley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals and i love her .

Origineel

I give her all my love That's all I do And if you saw my love You'd love her, too 'Cause I love her, oh yessiree She gives me everything And tenderly The kiss my lover brings She brings to me 'Cause I love her, oh yessiree A love like ours Will never die As long as I Have you near me Bright as the stars that shine Dark as the sky I said I know, I know this love of mine Will never die And I love her, oh yessiree, yessiree Yeah, a love like ours Will never die As long as I Have you near me Bright as the stars that shine As dark as the sky I said I know, I know this love of mine Will never die 'Cause I love her, oh yessiree, yessiree I love her Yes, this love of mine will never die Simply 'cause I love her I want the world to know that I love her

 

Vertaling

Ik geef haar al mijn liefde Dat is alles wat ik doe En als je mijn liefde zag Zou je ook van haar houden 'Cause Ik hou van haar, oh yessiree Ze geeft me alles En teder De kus die mijn minnaar brengt Brengt ze naar mij 'Cause I love her, oh yessiree A love like ours Zal nooit sterven As long as I Jou dichtbij me heb Helder als de sterren die schijnen Donker als de hemel Ik zei, ik weet het, ik weet dat deze liefde van mij nooit zal sterven En ik hou van haar, oh yessiree, yessiree Yeah, a love like ours Zal nooit sterven As long as I Have you near me Bright as the stars that shine Zo donker als de hemel Ik zei, ik weet het, ik weet dat deze liefde van mij Zal nooit sterven 'Cause I love her, oh yessiree, yessiree I love her Ja, deze liefde van mij zal nooit sterven Gewoon omdat ik van haar hou Ik wil dat de wereld weet dat ik van haar hou