Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob marley Songtekst: send me that love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob marley - send me that love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van send me that love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob marley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob marley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals send me that love .

Origineel

Ooooh, ooooh, oooh Send me that love I've been created for As the sunshine is above, uh There is someone for me, to love Do you believe, me? Can you, understand I'm crying Baby baby, c'mon Need you so! I'll never never let you go o-ho! Baby, baby, c'mon.. Oh darling... I need your love That's all I can say right here, now Oh oh oh baby c'mon You know I need you so Oh darling I'll never never let you go Baby baby oh darling, c'mon Uh uh uh I say: send me that love, oh darling I've been created for As the sunshine is above, uh uh we There is someone who needs to love Do you believe me? Oh darling, can you understand I'm crying Oh oh darling, baby baby, oh darling, oh darling I need you tonight /fadeout/

 

Vertaling

Ooooh, ooooh, oooh Stuur me die liefde I've been created for Als de zonneschijn boven is, uh Er is iemand voor mij, om lief te hebben Do you believe, me? Kun je begrijpen dat ik huil? Baby baby, c'mon Ik heb je zo nodig! Ik zal je nooit laten gaan o-ho! Schatje, schatje, kom op... Oh schat... Ik heb je liefde nodig Dat is alles wat ik kan zeggen, hier en nu Oh oh oh baby kom op Je weet dat ik je zo nodig heb Oh schat ik laat je nooit meer gaan Baby baby oh darling, c'mon Uh uh uh Ik zeg: stuur me die liefde, oh schat I've been created for As the sunshine is above, uh uh we Er is iemand die liefde nodig heeft Geloof je me? Oh schat, kun je begrijpen dat ik huil Oh oh schat, baby baby, oh schat, oh schat Ik heb je vanavond nodig /fadeout/