Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob mchugh Songtekst: skylark

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob mchugh - skylark ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van skylark? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob mchugh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob mchugh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals skylark .

Origineel

Skylark Have you anything to say to me? Won't you tell me where my love can be? Is there a meadow in the mist Where someone's waiting to be kissed? Skylark Have you seen a valley green with spring? Where my heart can go a journeying Over the shadows and the rain To a blossom covered lane And in your lonely flight Haven't you heard the music in the night? Wonderful music, faint as a will o' the wisp Crazy as a loon, sad as a gypsy serenading the moon Oh skylark I don't know if you can find these things But my heart is riding on your wings So if you see them anywhere Won't you lead me there? Oh skylark I don't know if you can find these things But my heart is riding on your wings So if you see them anywhere Won't you lead me there?

 

Vertaling

Veldleeuwerik Heb je me iets te zeggen? Wil je me niet zeggen waar mijn liefde kan zijn? Is er een weide in de mist Waar iemand wacht om gekust te worden? Veldleeuwerik Heb je een vallei gezien, groen van de lente? Waar mijn hart op reis kan gaan Over de schaduwen en de regen Naar een met bloesem bedekte laan En in je eenzame vlucht Heb je de muziek in de nacht niet gehoord? Prachtige muziek, vaag als een wens Gek als een loon, droevig als een zigeuner die een serenade brengt aan de maan Oh veldleeuwerik Ik weet niet of je deze dingen kunt vinden Maar m'n hart zit op je vleugels. Dus als je ze ergens ziet wil je me er dan niet heen leiden? Oh veldleeuwerik Ik weet niet of je deze dingen kunt vinden Maar mijn hart volgt jouw vleugels. Dus als je ze ergens ziet Wil je me er niet heen leiden?