Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob mould Songtekst: tomorrow morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob mould - tomorrow morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tomorrow morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob mould! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob mould en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tomorrow morning .

Origineel

Tomorrow morning I'll be rising And I keep waiting for the sun to shine Goodbye yesterday, I need to find a better way Tomorrow morning should be fine I'm not looking back, I'm so done with that All the sorrow and regret And I remember almost everything Watch me walk as I forget The future lies on some horizon So many times I had to say farewell I know it turns out fine, following the exit sign At least that's what I tell myself Tomorrow morning

 

Vertaling

Morgenvroeg sta ik op En ik blijf wachten tot de zon gaat schijnen Vaarwel gisteren, ik moet een betere manier vinden Morgenvroeg zal het goed zijn Ik kijk niet achterom, daar ben ik zo klaar mee Al het verdriet en spijt En ik herinner me bijna alles Kijk hoe ik loop terwijl ik vergeet De toekomst ligt aan een of andere horizon Zo vaak heb ik afscheid moeten nemen Ik weet dat het goed komt, als ik het teken van de uitgang volg Tenminste dat is wat ik mezelf vertel Morgenochtend