Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob rowe Songtekst: among my souveniers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob rowe - among my souveniers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van among my souveniers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob rowe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob rowe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals among my souveniers .

Origineel

There's nothing left for me of days that used to be There's just a memory among my souvenirs Some letters tied in blue, a photograph or two I see a rose from you among my souvenirs A few more tokens rest within my treasure chest And though they do their best to give me consolation I count them all apart and as the teardrops start I find a broken heart among my souvenirs I count them all apart and as the teardrops start I find a broken heart among my souvenirs

 

Vertaling

Er is niets meer voor mij van dagen die vroeger waren Er is alleen een herinnering tussen mijn souvenirs Een paar in blauw gebonden brieven, een foto of twee Ik zie een roos van jou tussen mijn souvenirs Nog een paar aandenkens liggen in mijn schatkist En hoewel ze hun best doen om mij troost te geven tel ik ze allemaal apart en als de tranen beginnen vind ik een gebroken hart tussen mijn souvenirs Ik tel ze allemaal apart en als de tranen beginnen vind ik een gebroken hart tussen mijn souvenirs