Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob schneider Songtekst: jingy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob schneider - jingy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jingy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob schneider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob schneider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jingy .

Origineel

I got a little monkey His name is Jingy His first name's Paulo Middle name is Joe I call him Paulo Joe Jingy He's my little monkey He crawls on my back And makes himself at home I got a little monkey His name is Jingy He's a pretty little monkey's Got teeth like dimes They shine like diamonds There in the moonlight They cool my skin And cut me to the bone I got a little monkey His name is Jingy I got him buried in the backyard Underneath the onion tree I can hear him scratching I can hear him laughing I can hear him coming on after me Oh Jingy Jingy Jingy won't you let me sleep But Jingy Jingy Jingy'll never let me be

 

Vertaling

Ik heb een klein aapje Zijn naam is Jingy Zijn voornaam is Paulo Zijn tweede naam is Joe Ik noem hem Paulo Joe Jingy Hij is mijn kleine aap Hij kruipt op mijn rug En doet alsof hij thuis is Ik heb een klein aapje Zijn naam is Jingy Hij is een mooi klein aapje Heeft tanden als dubbeltjes Ze schitteren als diamanten Daar in het maanlicht Ze koelen mijn huid En snijden me tot op het bot Ik heb een klein aapje Zijn naam is Jingy Ik heb hem begraven in de achtertuin Onder de uienboom Ik kan hem horen krabben Ik hoor hem lachen Ik hoor hem achter me aan komen Oh Jingy Jingy Jingy wil je me niet laten slapen Maar Jingy Jingy Jingy zal me nooit laten zijn