Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob schneider Songtekst: peaches

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob schneider - peaches ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van peaches? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob schneider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob schneider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals peaches .

Origineel

Listen while you read! I love you like peaches You're sweet as can be I love you like peaches You got me up in a tree Girl, I wanna eat you all up Every last drop I love you like a blue sky On a beautiful day I love you like a blue sky Hey, what can I say I just want you above me I want you to love me I love you like forever 'Cause it's all that we got I love you like forever Yeah, but not for what it's not Not the way that it was Or could it be because I love you like peaches I love you like a blue sky I love you like forever And here's the reason why I wanna eat you all up And not spill a drop And not ever stop

 

Vertaling

Luister terwijl je leest! Ik hou van je als perziken Je bent zo zoet als maar kan zijn Ik hou van je als perziken You got me up in a tree Meisje, ik wil je helemaal opeten Tot de laatste druppel Ik hou van je als een blauwe lucht Op een mooie dag Ik hou van je als een blauwe lucht Hé, wat kan ik zeggen Ik wil gewoon dat je boven me bent Ik wil dat je van me houdt Ik hou van je als voor altijd 'Cause it's all that we got Ik hou van je als voor altijd Ja, maar niet voor wat het niet is Niet zoals het was Of zou het kunnen zijn omdat Ik hou van je als perziken Ik hou van je als een blauwe lucht I love you like forever En hier is de reden waarom Ik wil je helemaal opeten En geen druppel morsen En nooit meer stoppen