Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob schneider Songtekst: side show tornado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob schneider - side show tornado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van side show tornado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob schneider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob schneider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals side show tornado .

Origineel

I got a shattered heart membrane I got hair on end In a sea of strangers And I'm my only friend The bottom of the barrel Empty bottle in my hand I'm all ears baby I'm an invisible man Why'd you go? Why'd you go? I got a million dollar headache I got a thermal smile I'm a sideshow tornado I'll only stay for a while I got a hole in my heart I gotta get out of town I'm a truckload of trouble I ain't fucking around So why'd you go? Why'd you go? So why'd you go And leave me here all alone? I got a drink special hairdo I got a grandfather stare I got a cop in my rear view That I wish wasn't there I got too much damn free time I got nowhere to hide I'm a hotbed of hormones Im frozen inside So why'd you go? So why'd you go? Why'd you go And leave me here all alone?

 

Vertaling

Ik heb een gebroken hart membraan Ik heb haren die overeind staan In een zee van vreemden En ik ben mijn enige vriend De bodem van het vat Lege fles in mijn hand I'm all ears baby I'm an invisible man Waarom ben je weggegaan? Waarom ben je weggegaan? Ik heb een miljoen dollar hoofdpijn Ik heb een thermische lach Ik ben een sideshow tornado I'll only stay for a while Ik heb een gat in mijn hart I gotta get out of town Ik ben een vrachtwagen vol problemen I ain't fucking around Dus waarom ben je gegaan? Why'd you go? Dus waarom ben je weggegaan En laat me hier helemaal alleen? I got a drink special hairdo I got a grandfather stare I got a cop in my rear view That I wish wasn't there Ik heb verdomme te veel vrije tijd Ik kan me nergens verstoppen Ik ben een broeinest van hormonen Im frozen inside Waarom ben je dan gegaan? Waarom ben je weggegaan? Why'd you go And leave me here all alone?