Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob scobey Songtekst: love me or leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob scobey - love me or leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me or leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob scobey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob scobey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me or leave me .

Origineel

Love me or leave me and let me be lonely You won't believe me that I love you only I'd rather be lonely than happy with somebody else You might find the night time the right time for kissing But night time is my time for just reminiscing Regretting instead of forgetting with somebody else There'll be no else unless that someone is you, you, you I intend to be independently blue I want your love but I don't want to borrow I have it today and give back tomorrow For my love is your love but there's no love for nobody else

 

Vertaling

Hou van me of verlaat me en laat me eenzaam zijn Je zult me niet geloven dat ik alleen van jou hou Ik ben liever eenzaam dan gelukkig met iemand anders Misschien vind je de nacht de juiste tijd om te zoenen Maar 's nachts is het mijn tijd om herinneringen op te halen Spijt in plaats van te vergeten met iemand anders Er zal geen ander zijn tenzij die iemand jij, jij, jij is Ik ben van plan om onafhankelijk blauw te zijn Ik wil je liefde maar ik wil niet lenen Ik heb het vandaag en geef het morgen terug Want mijn liefde is jouw liefde maar er is geen liefde voor niemand anders