Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob seger Songtekst: it s you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob seger - it s you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob seger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob seger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s you .

Origineel

Just about the time I think I've had it Everything I've planned has fallen through Just about the time the whole thing's crumblin' in And I can't hold back no matter what I do And just about the time I feel like screamin' And findin' me a wall to punch right through I look up and I just can't help smilin' It's you You're the only reason I'm still here, girl You're the only one who keeps me sane Somethin' `bout the way you've learned to calm me down And see me through the anger and the pain And just about the time I'm standin' on the edge And searchin' for a light to see me through I look up and I can see it shinin' It's you I don't really claim to understand it I just know the way you make me feel No one has to tell me I'm a lucky man No one has to tell me that it's real And just about the time I think I've lost it I'm lookin' for a hole to crawl into I look up and I just can't believe it It's you It's you

 

Vertaling

Net op het moment dat ik denk dat ik het gehad heb Alles wat ik gepland heb is mislukt Net op het moment dat alles in elkaar stort En ik kan me niet meer inhouden, wat ik ook doe En net op het moment dat ik zin heb om te schreeuwen En een muur te vinden om dwars doorheen te slaan kijk ik op en kan ik het niet helpen te glimlachen Jij bent het You're the only reason I'm still here, girl You're the only one who keeps me sane Er is iets met de manier waarop je geleerd hebt me te kalmeren En me door de woede en de pijn heen helpt And just about the time I'm standin' on the edge En zoek naar een licht om me er doorheen te helpen kijk ik omhoog en zie ik het schijnen jij bent het I don't really claim to understand it I just know the way you make me feel Niemand hoeft me te vertellen dat ik een gelukkig man ben Niemand hoeft me te vertellen dat het echt is En net op het moment dat ik denk dat ik het kwijt ben zoek ik een gat om in te kruipen Ik kijk omhoog en ik kan het gewoon niet geloven ben jij het jij bent het