Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob seger Songtekst: old time rock and roll

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob seger - old time rock and roll ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old time rock and roll? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob seger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob seger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old time rock and roll .

Origineel

Just take those old records off the shelf I'll sit and listen to 'em by myself Today's music ain't got the same soul I like that old time rock 'n' roll Don't try to take me to a disco You'll never even get me out on the floor In ten minutes I'll be late for the door I like that old time rock 'n' roll Ooh Still like that old time rock 'n' roll That kind of music just soothes the soul ooh I reminisce about the days of old With that old time rock 'n' roll Won't go to hear them play a tango I'd rather hear some blues or funky old soul There's only one sure way to get me to go Start playing old time rock 'n' roll Call me a relic, call me what you will Say I'm old-fashioned, say I'm over the hill Today's music ain't got the same soul I like that old time rock 'n' roll Still like that old time rock 'n' roll That kind of music just soothes the soul I reminisce about the days of old With that old time rock 'n' roll Still like that old time rock and roll That kind of music just soothes the soul I reminisce about the days of old With that old time rock 'n' roll With that old time rock 'n' roll With that old time rock 'n' roll Still like that old time rock 'n' roll.

 

Vertaling

Haal die oude platen maar van de plank Ik ga zitten en luister er alleen naar De muziek van vandaag heeft niet dezelfde ziel Ik hou van die ouderwetse rock 'n' roll Probeer me niet mee te nemen naar een disco Je krijgt me niet eens de vloer op Over tien minuten sta ik te laat voor de deur Ik hou van die ouderwetse rock 'n' roll Ooh Still like that old time rock 'n' roll Dat soort muziek kalmeert de ziel, ooh Ik haal herinneringen op aan de dagen van weleer Met die oude rock 'n' roll Ik ga niet om ze een tango te horen spelen Ik hoor liever wat blues of funky oude soul There's only one sure way to get me to go Start playing old time rock 'n' roll Noem me een relikwie, noem me wat je wilt Zeg dat ik ouderwets ben, zeg dat ik over de heuvel ben De muziek van vandaag heeft niet dezelfde ziel Ik hou van die ouderwetse rock 'n' roll Ik hou nog steeds van die ouderwetse rock 'n' roll Dat soort muziek kalmeert de ziel Ik haal herinneringen op aan de dagen van vroeger Met die rock-'n-roll van vroeger Still like that old time rock and roll Dat soort muziek kalmeert de ziel I reminisce about the days of old With that old time rock 'n' roll Met die oude rock 'n' roll Met die rock-'n-roll van vroeger Still like that old time rock 'n' roll.