Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob seger Songtekst: someday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob seger - someday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob seger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob seger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someday .

Origineel

Someday I know I'll find that road And I Will pay back all I've owed Somehow I'll bear that heavy load Someday I know I've never been the best Never Quite kept up with the rest But someday You'll see I've reached that crest Someday And then we'll smile And toast our glasses high And the world will know You and I Till then In spite of all I've done I'll keep on Reachin' for the sun And someday We'll be number one Someday

 

Vertaling

Op een dag Ik weet dat ik die weg zal vinden en ik alles zal terugbetalen wat ik schuldig ben Ergens op zal ik die zware last dragen Someday weet ik dat ik nooit de beste ben geweest Nooit bij de rest ben gebleven Maar op een dag zul je zien dat ik die top bereikt heb Someday En dan zullen we glimlachen En toosten we op onze glazen En de wereld zal weten Jij en ik Tot dan Ondanks alles wat ik heb gedaan zal ik doorgaan Reachin' for the sun En op een dag zullen we nummer één zijn Someday