Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bob wills Songtekst: the kind of love i can’t forget

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bob wills - the kind of love i can’t forget ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the kind of love i can’t forget? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bob wills! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bob wills en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the kind of love i can’t forget .

Origineel

The kind of love I can't forget, dear Was the love you gave to me I had my chance but now I suffer My heart is filled with misery Your truly fond and faithful heart, dear Should have never known distress And in my sorrow I am weeping To you, sweetheart I will confess So why not take me back again Dear, we could live so happily The kind of love I can't forget, dear Was the love you gave to me

 

Vertaling

Het soort liefde dat ik niet kan vergeten, liefste was de liefde die jij mij gaf Ik had mijn kans, maar nu lijd ik Mijn hart is gevuld met ellende Jouw echt dierbare en trouwe hart, liefste had nooit leed mogen kennen En in mijn verdriet ween ik Aan jou, liefste zal ik bekennen Dus waarom neem je me niet weer terug Liefste, we zouden zo gelukkig kunnen leven Het soort liefde dat ik niet kan vergeten, liefste Was de liefde die je me gaf