Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobbie gentry Songtekst: refractions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobbie gentry - refractions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van refractions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobbie gentry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobbie gentry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals refractions .

Origineel

I had a most distressing dream last night I dreamed I was a crystal bird Caught in perpetual flight I'd ascend and glide and descend and ride On the wind and never alight I had a most distressing dream last night Glass enclosed, exposed wherever I flew With no control and a crystal soul That one could see right through No ethereal nest where I could rest I was frightened by what I knew That my two crystal legs were broken in two When I awoke my heart was beating fast As if all night and endless flight An eternity had passed As I shook my head and slipped from my bed Released from the prism, at last I stepped upon a bit of shattered glass

 

Vertaling

Ik had een zeer verontrustende droom vannacht. Ik droomde dat ik een kristallen vogel was Gevangen in een eeuwigdurende vlucht Ik steeg op en zweefde en daalde en reed Op de wind en nooit geland Ik had een zeer verontrustende droom vannacht Glas ingesloten, blootgesteld waar ik ook vloog Zonder controle en een kristallen ziel waar je dwars doorheen kon kijken Geen etherisch nest waar ik kon rusten Ik was bang door wat ik wist Dat mijn twee kristallen benen in tweeën gebroken waren Toen ik wakker werd klopte mijn hart snel Alsof de hele nacht en eindeloze vlucht Een eeuwigheid voorbij was gegaan Terwijl ik mijn hoofd schudde en uit mijn bed gleed Bevrijd van het prisma, eindelijk stapte ik op een stuk versplinterd glas