Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobbie gentry Songtekst: you’ve made me so very happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobbie gentry - you’ve made me so very happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’ve made me so very happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobbie gentry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobbie gentry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’ve made me so very happy .

Origineel

I lost at love before Got mad and closed the door But your sun shined just once more I chose you for the one Now we're having so much fun You treated me so kind I'm about to lose my mind You made me so very happy I'm so glad you came into my life The others were untrue But when it came to loving you I'd spend my whole life through 'Cause you came and you took control You touch my very soul You always showed me that Loving you is where it's at You made me so very happy I'm so glad you came into my life Thank you baby! I love so much, you see You're even in my dreams I can hear you, I can hear you callin' me I'm so much in love with you All I ever want to do is Thank you, baby, thank you, baby You make me so very happy I'm so glad you came into my life You made me so very happy You made me so very happy, baby I'm so glad you came Into my life I want to thank you, boy Thank you, baby

 

Vertaling

I lost at love before Werd gek en sloot de deur Maar jouw zon scheen nog één keer Ik koos jou als de ware Nu hebben we zoveel plezier Je behandelt me zo lief Ik sta op het punt mijn verstand te verliezen Je hebt me zo gelukkig gemaakt Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent gekomen De anderen waren niet waar maar als het op van jou houden aankwam zou ik mijn hele leven doorbrengen Want je kwam en je nam de controle over Je raakt mijn ziel You always showed me that van jou houden is waar het om gaat Je maakte me zo gelukkig Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent gekomen Dank je, schat. Ik hou zoveel van je, zie je Je bent zelfs in mijn dromen Ik kan je horen, ik kan je horen roepen Ik ben zo verliefd op je All I ever want to do is Dank je, schat, dank je, schat Je maakt me zo gelukkig Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent gekomen Je hebt me zo gelukkig gemaakt Je hebt me zo gelukkig gemaakt, schat Ik ben zo blij dat je in mijn leven kwam Ik wil je bedanken, jongen Dank je, schat