Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby bare Songtekst: what kind of bird is that

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby bare - what kind of bird is that ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what kind of bird is that? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby bare! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby bare en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what kind of bird is that .

Origineel

What kind of bird is that The one with the bright red breast I know it just can't be the robin 'Cause my love is not back yet The one I love and wanted to marry Had to leave before she became my bride But she said she'd return Before the robin would return And with each other we'd spend our lives And she said she'd return Long before the robin returned And together we'd watch the leaves turn green She showed me then just how much she loves me And she and I and the robin can spend the spring So what kind of bird is that The one with the bright red breast I know it just can't be the robin 'Cause my love is not back yet So who could be playin' tricks on me By the time that I relax and countin' leaves That can't be a spring, yeah surely that can't be 'Cause the one I love, she's not with me Oh, what kind of bird is that The one with the bright red breast I know it just can't be the robin 'Cause my love is not back yet

 

Vertaling

Wat voor soort vogel is dat? Die met die felrode borst. Ik weet dat het niet het roodborstje kan zijn Want mijn liefde is nog niet terug Degene waar ik van hou en mee wilde trouwen Moest weg voordat ze mijn bruid werd Maar ze zei dat ze terug zou komen Voordat het roodborstje terug zou komen En met elkaar zouden we ons leven doorbrengen En ze zei dat ze terug zou komen Lang voordat het roodborstje terugkwam En samen zouden we kijken hoe de bladeren groen werden Ze liet me toen zien hoeveel ze van me hield En zij en ik en het roodborstje kunnen de lente doorbrengen Dus wat voor soort vogel is dat Die met de felrode borst Ik weet dat het niet het roodborstje kan zijn Want mijn liefde is nog niet terug Dus wie kan me voor de gek houden? Tegen de tijd dat ik ontspan en de bladeren tel Dat kan geen lente zijn, ja dat kan zeker niet 'Cause the one I love, she's not with me Oh, wat voor vogel is dat Die met die heldere rode borst Ik weet dat het gewoon niet het roodborstje kan zijn Want mijn liefde is nog niet terug